Kompetencer - Scandinavian Technology ApS
Pakkemaskiner,Packaging Machines,Pakkeløsninger,SC Tech, Scandinavian Technology, Pet food, Pakkeri, FAWEMA, HDG Packaging, HDG
15352
page-template-default,page,page-id-15352,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Pakkemaskiner i norden

SC Tech indgår i FAWEMAS og HDG-Packagings strategi for norden. Vi fokuserer på at gøre vores  samarbejde langsigtet, og til gavn for vores kunder. FAWEMA og HDG-Packaging leverer ”State-of-the-art” pakkemaskiner til kunder over hele verden.

Kvalitet og service i top

Jeg samarbejder med det europæiske laboratorium Neotron, som tilbyder analyser til fødevare-, kemikalie- og farmaceutisk industri og produktion.

Neotron udfører analyser på et meget højt niveau, og med service helt i top. Hurtig levering, skarpe priser, let onlinesystem og gratis afhentning af prøver.

Engineering

SC Tech samarbejder med en række virksomheder, der bla. producerer udstyr til industrien. Målet er en fleksibel portefølje, så jeg kan tilbyde maskiner, der dækker Jeres behov. Jeg forhandler også brugte maskiner igennem mit netværk af danske og udenlandske virksomheder.