Pakkemaskiner
Pakkemaskiner,Packaging Machines,Pakkeløsninger,SC Tech, Scandinavian Technology, Pet food, Pakkeri, FAWEMA, HDG Packaging, HDG
15707
page-template-default,page,page-id-15707,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Pakkemaskiner

SC Tech indgår i FAWEMAS og HDG-Packagings strategi for norden. Vi fokuserer på at gøre vores samarbejde langsigtet og til gavn for vores kunder. FAWEMA og HDG-Packaging leverer ”State-of-the-art” pakkemaskiner til kunder over hele verden.

Pakkemaskiner FAWEMA

 

FAWEMA udvikler kundetilpassede pakkeløsninger, hvor maskinerne er produceret af standardkomponenter tilsat den bedste ‘up-to-date’ styring og drevteknologi. FAWEMA udarbejder overordnede designforslag – fra produktfødning til palletering.

 

Produktsortimentet omfatter maskiner til påfyldning og pakning af tørre produkter til næsten alle anvendelsesområder. Alt efter kundens krav kan de anvendte indpakningsmaterialer være papir, plast eller komposit.

 

FAWEMA blev grundlagt i 1920 og har i dag 100 ansatte på fabrikken i Engelskirschen samt repræsentation og serviceteknikere rundt om i verden.

 

Læs mere om FAWEMAs program

Pakkemaskiner HDG-Packaging

 

HDG’s modulære design gør det muligt at realisere en hurtig og fejlfri produkt- og poseændring. Det betyder, at jeres omstillingstid i forhold til ander horisontale pakkemaskine er betydelig kortere. Med en simplex løsning fra HDG kan man opnå hastigheder på op til 120 poser i minuttet.

 

HDG går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller pålidelighed og leverer til virksomheder indenfor vidt forskellige brancher.

 

Virksomheden har i dag 75 ansatte på fabrikken i Kürten, samt repræsentation og serviceteknikere rundt om i verden.

 

Læs mere om HDG’s program